September 12, 2009

Masa paling best

smlm masa tg basuh pinggan, aku pun tanyer wife aku.kalo org tanya biler masa yg plaing best selama dh kawin almost 4 year nie ?

dia geleng jer... ntah jawab dia... kalo abg lak ? dia tanya balik...

aku jawab ler.. masa posa

apsal ?

time nie le dpt rasa masakan ayg yang best-best... hehe... time biasa jarang masak yg pelik2.. cth.. puding roti ( now become one of my favourite ), puding caramel, nasi jagung, rendang ( org wat rendang time raya, wife aku msk rendang time posa, hehe ), popia goreng, pizza n byk lagi... wife aku part masak kalo time tgh rajin pergh... masyuk beb... cume kdg2 tue aku x sampai hait jer nk mintak yg bukan2... kesian tgk dia penat.. balik sekolah dh pukul 3 lebey... so apa yg dia buat... aku makan jer... xder masalah nyer... ikan masin ngan sayur bening pun jadik beb... xda hal la...

buat isteriku yg tercinta... terima kasih sayang... i love you....


sudila kiranya mengambil bunga ini, walaupun hanya sekepping gambar... :)

3 comments:

nesca said...

wahh seronok². puasa sunat isnin khamis dikira masa best tak? ahaha

TotYati said...

salam abang.

ayang dah amik bunga tu. timakaseh sayang!!!

♥ natcsensei ♥ said...

its da part of ur life.

u guys so shweeettt!~

keep it. semoga sayang sentiasa to abg n kakak.


xoxo.