September 13, 2009

Aku dpt Award ?????


hoho.. gempak jer... wife aku yg tersayang, bg award kt aku... x amik kang merajuk plak... kui..kui...

so selepas beratus posting... dpt gak awrds... hehehe

syg, mekasih ek...

so skarang turn aku plak nk memanjangkan awrad nie..


so, skang aku mengaward plak kepada kengkawan aku ni...

1. alam Maya
2. my blog my story my view
3. sasau
4.delightplussorrowequaltobliss
5. angah
6. ateh
7.sao bell
8. usu
9. tycooncyber
10. luvida
11.are you
12. pak nil ( ^_^ )
13. bicara seorang guru
14. buluh lemang
15. acikz
16. faraway
17. hazimin
18.ina asz
19. bario
20. julie
21. lepak it
22. nescagraf
23. siti shorty
24.merepek

nie je yg spt aku bg... nt aku tbh lagik...

apa kene buat ???

Apa yang anda perlu lakukan ialah:

1. Buat Posting tentang Award ini.
2. Linkkan pemberi awards ini di entri itu.
3. Bagi para sahabat yang belum jadi Follower atau Bertukar Link, harap menjadi Follow atau
bertukar link dengan saya.
4. Copy-paste Image diatas.
5. Sebelum ambil jangan lupa tinggalkan komentar di entri ini.

Bagi sahabat yang belum tahu makna Award, sedikit gunanya...
1. Menambah mempererat jalinan Blokwalking.
2. Menambah jaringan link di web mesin pencari berita.
3. Cepat menambah tingkat Page Rank, baik dari Google, yahoo, msn, alexa atau yang lain.


byee...

2 comments:

[ tyc00ncyber ] said...

thanx bro for the award !!!!

Al Humaira said...

bang oh bang!
im moving to now account lah.
kat livejournal tu, dah bersawang loh...
so update terbaru kat blogspot.. ^_^

ni bell..
thanks for the award ♥♥♥♥